Kiemelt ajánlatok

Bevezető


A Style&Home Kft. által szervezett építőipari összefogás pályázatot hirdet.

 

A pályázat tárgya valós helyszínre és adott családmodell számára lakóház, otthon tervezése a fenntarthatóság szellemében jövőbemutató építészeti megoldásokkal, melyek a későbbiekben részei lehetnek egy mintaterv gyűjteménynek.

 

A Stílus&Otthon együttműködés Magyarország piacvezető márkáinak és a tervezői szakmának összefogása – a kooperáció fő célja az építkezők/felújítók segítése komplex tervezői megoldásokkal, előremutató – minőségi termékekkel és szolgáltatásokkal.

 

Ezzel párhuzamosan a Jövő Otthona pályázat kihirdetésével célunk a pályakezdő és a már praktizáló építészek megszólítása. Szeretnénk megmérettetési lehetőséget biztosítani a jövő generációja számára.

 

Olyan terveket várnunk, melyek a fenntarthatóság, energiatudatosság, helyénvalóság fogalmát az építészet felöl közelítik, integrálva ugyanakkor a tér- és formaalkotásba a Kiírók által biztosított építőipari innovációkat is.

 

       Belépés        Bővebb információ 
   

 

 • Internorm

  Internorm

  Az Internorm, Európa piacvezető ablak-és bejárati ajtó márkája a legmagasabb minőséget, legszélesebb design-választékot és újításokat biztosítja. Több, mint 22 millió legyártott ablakkal és 85 év tapasztalattal az Internorm Európa legnagyobb ablakmárkájának számít. Az Internorm ablakok és bejárati ajtók 100%-ban Ausztriában gyártott termékeket. A konszern 2001 óta van jelen Magyarországon leányvállalatával, az Internorm Ablak Kft.-vel.

  Részletek
 • Elkoep

  Elkoep

  Az iNELS Smart Home Solutions épületautomatizálási rendszer eleget tesz az intelligens épületekkel szemben támasztott valamennyi elvárásnak. Legnagyobb előnye a teljes körű műszaki háttértámogatás mellett a rendszer moduláris felépítésében és folyamatos bővíthetőségében rejlik.

  Részletek
 • Zehnder

  Zehnder

  Évszázadokig a „megoldást” a lakóterek szellőzésére a rossz ablakok résein bejutó-kijutó levegő, az épület szerkezeteinek kisebb résein bejutó-kijutó levegő jelentette, és a lakótérben használt kályhák, kemencék, egyéb tüzelőberendezések kéményében jelentkező huzathatás jelentette. A XXI. századra az ilyen típusú épületek építése megszűnt. A korszerű építőanyagok és technológiák az épületet légtömörré teszik. A pára és a rossz levegő felhalmozódása garantált, és ezen nem segít az ablakok ötletszerű nyitogatása. A megoldás a valós szellőzési igényekhez igazodó gépi szellőzés, amely a külső szélhatástól független, automatikusan igazodik a lakás CO2 szintjéhez.

  Részletek
 • Rigips

  Rigips

  1991-ben kezdtük meg tevékenységünket Magyarországon, a Rigips rendszert domináns márkatermékké fejlesztettük a magyar szárazépítési piacon. Azóta sok millió négyzetméter gipszkarton lapot és több százezer tonna gipszalapú porterméket szállítottunk hazánkba és exportországainkba egyaránt. 2005 decemberétől a Saint-Gobain vállalatcsoport tagjává váltunk, majd 2008 szeptemberében megnyitottuk Magyarország első és azóta is egyetlen gipszkarton gyárát Halmajugrán, a Mátrában. Az itt előállított építőlemezek több ízben kiérdemelték a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Magyarországon elsőként kezdtük meg a szárazépítési termékek forgalmazását, és a mai napig fő tevékenységi körünket a gipszkarton és rendszerei alkotják. Ezen kívül a kínálatában megtalálhatóak: gipsz alapú glettek és vakolatok, kazettás és akusztikus álmennyezetek, speciális tűzvédelmi és hűtő-fűtő rendszerek. A termékpaletta folyamatosan bővül a változó előírások és igények szerint.

  Részletek
 • Otti Manufactura

  Otti Manufactura

  Az Otti Manufactura Kft. egyedülálló betontechnológiával gyártja a minőségi és értékálló burkolatokat. Nálunk minden megtalálható, ami a házat öltözteti. Az építészeti pályázatban elsősorban a homlokzat, lábazat, terasz, lépcső, kerítés, támfal, burkolására kínálunk különböző burkolati elemeket.

  Részletek
 • Mapei

  Mapei

  A Mapei Kft. mindenkor készen áll, hogy tartós, környezetbarát termékeivel, megoldásaival és minden tudásával segítse az építőket és építtetőket a jövő épületeinek megalkotásában.

  Részletek
 • Leier

  Leier

  A több, mint 30 éve Magyarországon is jelenlévő Leier vállalkozás a pályázatban az alábbi két innovatív termékcsoporttal van jelen. A következőkben hasznos, a tervezést segítő információkat talál, továbbá tervezési segédleteket tölthet le.

  Részletek
 • Hörmann

  Hörmann

  Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. A Hörmann cégcsoport a pályázatban az alábbi két innovatív termékcsoporttal van jelen. A következőkben hasznos, a tervezést segítő információkat talál, továbbá tervezési segédleteket tölthet le.

  Részletek
 • Fakro

  Fakro

  A FAKRO 25 évvel ezelőtt jött létre Lengyelországban és már a világ második tetőablak gyártójává vált innovatív technológiájának és magas minőségű termékeinek köszönhetően, amelyek 2000 óra itthon is elérhetők a tervezők és felhasználók számára.

  Részletek
 • Cadline

  Cadline

  Szeretné, ha az Ön terve nyerné el a pályázat fődíját? Töltse le és használja ingyen az ARCHLine.XP CAD/BIM tervező szoftvert a pályázat ideje alatt! Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. Az ARCHLine.XP programmal elkészítheti építészeti terveit, beleértve a teljes technikai dokumentációt, burkolatterveket, 3D modellt, költségbecslést, foto realisztikus képeket és animációs filmeket.

  Részletek
 • Bramac

  Bramac

  A Bramac 1984 óta a minőséget, a folyamatos fejlesztést, a jövő követelményeinek megfelelő tetőrendszert, az innovatív tetőt kínálja az építkezőknek. A pályázati kiírásban is az INNOVATÍV TETŐT képviseli. A mai építészeti trendeket is képviselő INNOVATÍV tetőmegoldásainkat itt találja.

  Részletek