Cadline Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Papp Illés

 +36 1 388 9733

 papp.illes@cadline.hu


 

Szeretné, ha az Ön terve nyerné el a pályázat fődíját?

Töltse le és használja ingyen az ARCHLine.XP CAD/BIM tervező szoftvert a pályázat ideje alatt!

Az ARCHLine.XP „3 az 1-ben” tervezőszoftver, melyben egyesülnek az építészet, a belsőépítészet és  lakberendezés, továbbá a bútortervezés folyamatai. Felépítése egyszerű és logikus. 

Az ARCHLine.XP programmal elkészítheti építészeti terveit, beleértve a teljes technikai dokumentációt, burkolatterveket, 3D modellt, költségbecslést, foto realisztikus képeket és animációs filmeket.

2016 április 04-én az ARCHLine.XP 2016 megszerezte az IFC Coordination View 2.0 Export tanúsítványt. A BIM (Building Information Modelling) szabványosított fájl formátuma az IFC, ami minden, az épülettel kapcsolatosan összegyűjtött vagy hozzáadott információt tartalmaz, és ez az információ az épület egész élettartalma alatt használható. Az IFC 2x3 fájl formátum egy univerzális, semleges adatformátum, mely jelenleg az iparági adatcsere sztenderdjének tekinthető.


Mit ajánl az ARCHLine.XP Önnek?

  • Könnyen tanulható, felhasználóbarát, professzionális tervezőprogram. 
  • Teljes részletességű épületszerkezet-kialakítás, akár vázas falszerkezetek, összetett tetőszerkezetek, egyedi nyílászárók tervezése.
  • Iparági formátumok széles skáláját támogatja (pl. DWG, IFC, SKP, 3DS, PDF, OBJ stb.).
  • A folyamatosan bővülő Bemutatóterem naprakész textil anyagait, tapétáit, bútorait, szanitereit ismert gyártók kínálatából kiváló minőségben, ingyen töltheti le.
  • Terepszerkesztő eszközök, Google Föld kapcsolat.
  • Kiváló minőségű látványtervezés
  • Szakértőink teljes körű telefonos és online terméktámogatással, oktatóvideókkal, leírásokkal segítik a program elsajátítását. A program használatával kapcsolatban felmerült kérdéseire mindig professzionális választ kap.

Regisztráljon és töltse le az ARCHLine.XP programot az alábbi gombra kattintva:

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink