Elko Ep Hungary Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Kiss Gábor Attila

 +36 70 414 8423

 kiss.g@elkoep.hu


 

Az iNELS Smart Home Solutions épületautomatizálási rendszer eleget tesz az intelligens épületekkel szemben támasztott valamennyi elvárásnak. A napi rutin “feladatok” automatizálásának köszönhetően nagy mennyiségű idő szabadítható fel, így a megtakarított időt szeretteinkkel vagy kikapcsolódással tölthetjük. A "személyre szabott" megoldásoknak hála, képes alkalmazkodni bármilyen épülettípus szükségleteihez, legyen szó, építkezésről vagy akár felújításáról. 

Legnagyobb előnye a teljes körű műszaki háttértámogatás mellett a rendszer moduláris felépítésében és folyamatos bővíthetőségében rejlik. Az eszközök kifejezetten halkan és észrevétlenül működnek.

Az iNELS épületautomatizálási rendszert 2007 óta fejleszti a cseh ELKO EP Holding nevű vállalat. A cég majd negyed évszázada a villamossági piac meghatározó szereplője, így - többek között – a relék és egyéb villamossági eszközök gyártásából származó tapasztalataikat könnyedén ültethették át az iNELS intelligens otthon rendszer tervezésébe is. 

Az iNELS Smart Home Solutions épületautomatizálási rendszer lakásokba, családi házakba, kórházakba, hotelekbe, műemlék épületekbe, gyárcsarnokokba, wellness centerekbe, tehát gyakorlatilag minden épülettípusba alkalmas!

Tervezési segédletekért kattintson!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink