Hörmann Hungária Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Decsov Gábor

 +36 20 480 6862

 garazskapuk2.bud@hormann.hu


 

Az építőipar piacán a kapuk, ajtók, tokok és meghajtások tekintetében a Hörmann név egyet jelent a minőségi termékekkel. A Hörmann cégcsoport a pályázatban az alábbi két innovatív termékcsoporttal van jelen. A következőkben hasznos, a tervezést segítő információkat talál, továbbá tervezési segédleteket tölthet le.

Szigetelt szekcionált garázskapu – típus Hörmann LPU

Az elegáns automata szekcionált kapu függőlegesen felfelé nyílik. Így nagyobb tér áll rendelkezésre a  garázsban és a garázs előtt is, valamint a teljes nyílás szabaddá válik. A szekcionált kapuk beépítésénél a nyílás alakja  nem játszik szerepet, valójában mindegy, hogy a nyílás négyszögletes, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves formájú, így ideális megoldást jelentenek garázskapu felújítás és csere esetén is.

Házbejárati ajtó – típus Hörmann ThermoPlus, ThermoSafe vagy ThermoCarbon

A bejárati  ajtók széles motívumválasztékban kaphatók. Ezekhez az ajtókhoz alapkivitelként jár a biztonságot nyújtó több pontos reteszelés, kiváló hőszigetelésüknek köszönhetően pedig energiát takarítanak meg. Egy ilyen ajtó esztétikus névjegykártyája lehet otthonának.

Tervezési segédletekért kattintson az ikonra!

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink