Internorm Ablak Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Monostori Gábor

 +36 30 377 1490

 gabor.monostori@internorm.hu


 

1. Műanyag, illetve műanyag/alumínium ablakok négyféle designstílusban:

 • Internorm KF 500 ablak, a 21. század ablaka
  • A KF 500 ablak az innovatív designt ötvözi a technikai know-how-val. Az ablakszárny az üvegoptika miatt kívülről nem látható és nem is lehet megkülönböztetni a fix üvegezéstől. Ebben a szárnyban a forradalmi I-tec Vasalat van bépítve, ami az ablak kiemelését szinte lehetetlenné teszi - konkurencia nélküli kivitel. Az integrált záróelemek záródáskor a tok belsejébe hatolnak minden oldalról, így biztosítva maximális betörésbiztonságot. Már alapkivitelben megfelelnek a különleges RC2 ill.RC2N (zárható kilincs nélkül) biztonsági fokozatnak, így a KF500 ablak már alapkivitelben nagyobb biztonságot ad működési korlátozás nélkül.Kérésre a KF 500 I-tec-Szellőztetővel, az ablakkeretbe épített szellőztetőrendszerrel is rendelhető.
 • Internorm KV 440 - ablak és árnyékolás egyben
  • A KV 440 kapcsolt szárnyú ablak a síkban futó design mellett tökéletes komfortot is nyújt. Az árnyékoló az üvegek közé van beépítve, ami egyúttal a szennyeződéstől is véd. A használat során is sok előnnyel jár az I-tec Árnyékolás. A napelemes modul és az akkumulátor révén az árnyékolót külső áramforrás nélkül is mozgathatjuk. Az I-tec SmartWindow-val kényelmesen tabletről vagy okostelefonról is irányíthatja az árnyékolókat. Hőszigetelés alapkivitelű 3-rétegű üvegezéssel Uw = 0,64 W/m2K-ig, hangszigetelés 45 dB-ig. Fix-O-Round Technology az üvegek megszakításmentes rögzítésével gondoskodik a kiváló hő- és hangszigetelésről, és a nagyobb stabilitásról.

2.    Műanyag, illetve műanyag/alumínium vagy fa/alumínium emelő-toló ajtók:

 • Internorm KV 440 - ablak és árnyékolás egyben
  • ​​​​Az emelő- toló ajtók biztosítják a bel- és kültér között a kapcsolatot. A tok nélküli oldalelemek, a nagy méretek és a speciális megoldások a vártnál jobban megnövelik a teret és határtalan térérzetet keltenek. Az emelő- toló ajtó nagyméretű üvegelemei könnyen nyithatóak. Nincsenek a belső térbe benyúló ajtók. A lapos, üvegszálas küszöb egyfelől a kiváló hőszigetelésről (Uw = 0,64 W/m2K-ig), másfelől a kényelmes átjárásról gondoskodik. Ezek az elemek tökéletesen kombinálhatóak minden Internorm ablakcsaláddal, valamint árnyékolókkal és szúnyoghálókkal. 

3.    Fa/alumínium ablakok (Internorm HF 310, HF 410, HV 350) négyféle designstílusban

 • Internorm HF 310, a gondozásmentes fa ablak
  • Fa, alumínium és közötte jól hőszigetelő termohab - egy olyan kapcsolat, ami csak jót ígér. Kiváló hőszigetelési értékek, szép, természetes fa visszafogott lazúrokkal nemesítve és az időjárásálló külső alumíniumborítás teszi az abszolút klasszikussá a HF 310-et a fa/alumínium ablakok között. Az egyező és síkban futó külső alumínium borítás lehetővé teszi, hogy a HF 310-et a pl. a KF 410 műanyag/alumínium ablakkal kombináljuk. Az ablaküvegek hézagmentes körberagasztása (I-tec Üvegezés) gondoskodik a kiváló stabilitásról és a betörés elleni biztonságról. Három körbefutó szigetelés védi a belső részt a nedvességtől. A Grazi Műszaki Egyetem által kiadott passzívház minősítésű termék.
 • Internorm HF 410, a különleges fafajták kedvelőinek
  • A HF 410 ablak különböző felületi struktúrái, illetve fafajtái mint például a tölgy, fehér kőris vagy éppen vörösfenyő számos lehetőséget kínálnak a helyiségek egyedi színvilágának megteremtésére. Méretre gyártva a nyitható és a fixüvegezésű ablakok nagy felületekké köthetőek össze.
 • Internorm HV 350, fa/alumínium kapcsolt szárnyas ablak (beépített árnyékolással)
  • Ebbe a síkban futó ablakba harmonikusan integrálták az árnyékolást és ez a típus kiváló hő- és hangszigetelésével négyféle védelmet jelent. Reluxa, pliszé vagy Duette található az üvegek között, ami így védve van a szennyeződésektől. A napelemes I-tec Árnyékolás a napelemnek és az akkumulátornak köszönhetően nem igényel külső áramforrást. A beépített automata funkciók mint pl. a nappal/éjszaka felismerése vagy az intelligens túlmelegedés elleni védelem egyszerűen aktiválhatóak. Az I-tec SmartWindow-val az árnyékolók mozgatása tabletről vagy okostelefonról is lehetséges. A Grazi Műszaki Egyetem által kiadott passzívház minősítésű termék. 

 

Tervezési segédletekért kattintson!  

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink