Leier Hungária Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Hornyák Szabolcs

 +36 30 258 0002

 hornyak.szabolcs@leier.hu


 

A több, mint 30 éve Magyarországon is jelenlévő Leier vállalkozás a pályázatban az alábbi két innovatív termékcsoporttal van jelen. A következőkben hasznos, a tervezést segítő információkat talál, továbbá tervezési segédleteket tölthet le.

 

Előregyártott vasbeton elemeink, azon belül a kéregfalas technológia

A Leier kéregfal olyan speciális építőipari termék, amelyet leginkább egy könnyen beépíthető alkatrészhez lehetne hasonlítani. Az előregyártott vasbeton falak tartalmazzák a külső és belső falkérget, valamint a vasalást, amely a korábbinál egyszerűbb, tisztább és mindenekelőtt sokkal gyorsabb építést tesz lehetővé. A megrendelés után, pontosan az előre egyeztetett időpontban szállítjuk a méretre gyártott Leier kéregfalakat, tapasztalataink szerint ez a megrendelőknek az egyéb munkafolyamatok szervezésének szempontjából is rendkívül előnyös.

Ezen innovatív építőelem típus felhasználási területe sokrétű. Teherhordó-, illetve térelválasztó falszerkezetek, pincék, liftaknák, támfalak építéséhez egyaránt alkalmas.

Az előregyártott elemekből épített falszerkezet minden tekintetben jobb megoldás a helyszínen zsaluzott vasbeton falaknál, hiszen méretpontosak, nem kell vakolat, tartalmazzák a vasalást, az elektromos és gépészeti vezetékek elhelyezéséhez a szerelvényeket, akár a nyílászárókat is – így az építkezésen kevesebb munkával, sokkol gyorsabban halad a kivitelezés.

Tervezési segédletekért kattintson!

 

Durisol falazóelemek

A Durisol építőelemek fejlesztése során a környezettudatosság és az energiahatékonyság elve találkozott, így született meg ez a különleges és rendkívül hatékony falazóelemet. A mineralizált faforgácsból készült építőelemek kiváló hő és hangszigetelő tulajdonságaiknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a Leier termékpalettájába. Rendkívüli hőszigetelő és hőtároló képességén túl remek hangszigetelő is egyben, de a párafelvevő képessége figyelemreméltó. A Durisol falzóelemekből a falazatot erősítő vasalással, a falszerkezetbe betöltött, rácsszerkezetre hasonlóan megszilárduló betonnal olyan építmények készülhetnek, amelyek földrengésbiztosnak is számítanak. környezettudatos emberek falazóeleme bármilyen időjárási körülmény között megállja a helyét, és az építőipar szinte valamennyi területén felhasználható.

Durisol elemekből építhető családi ház, társasház, alacsony energiaigényű épület, közösségi épület, ipari létesítmény, mezőgazdasági építmények, pincefalak, magas páratartalomra tervezett épületek. A Durisol falazóelemeket azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének havonta komoly összegeket költeni a közüzemi számláikra csak azért, mert az olcsó építőanyag miatt télen szökik a meleg, nyáron pedig nem tartják eléggé a falak a hűvöset. Az energiahatékonyság olyan kincs, ami nemcsak azoknak érték, akiknek fontos a környezetvédelem. Egy okos befektetéssel megalapozható a költséghatékony családi ház kivitelezése, ezt pedig már az alapoknál, de leginkább a falazatnál szükséges kezdeni.

Az energiatakarékos Durisol falazóelemek különböző faltípusok építésére is tökéletesen megfelelőek: külső- és belső falak, teherhordó és nem teherhordó, valamint válaszfalak, a Durisolnak minden igényre van alternatívája.

Tervezési segédletekért kattintson! 

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink