Mapei Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Jankovics István

 +36 30 919 6742

 jankovics.istvan@mapei.hu


 

Hidegburkolatok a lakásban:

Számos olyan élenjáró technológiával fejlesztett termékünk és megoldásunk létezik, melyek segítenek az egészség és a környezet megóvásában. Ilyen élenjáró technológia a BioBlock - még nedves környezetben is nagymértékben megakadályozza a penészedést okozó mikroorganizmusok megtelepedését a termékeken -, valamint a DropEffect technológiánk - ezen technológiának köszönhetően a fuga felülete erősen víztaszító, kevésbé porózus, így kevésbé koszolódik, és kiemelkedő élettartamot biztosít. De ilyen a Low Dust innovatív technológiánk is - melyek ragasztóinkban találhatóak meg -, melynek köszönhetően 90%-kal kevesebb por kerül a környezetbe a Low Dust termékek használatával a hagyományos por alapú termékekhez képest.

Itt megnézheti milyen környezetbarát hidegburkolati megoldásaink léteznek:

Mapetherm rendszer:

„A MAPEI homlokzati hőszigetelő rendszere, amely többet nyújt, mint energia-megtakarítás, vagy jó hőkomfort érzet!”

Prof. Amilcare Collina, MAPEI S.p.A

Bármilyen építőanyagból is készült otthona, a felfűtött lakásból a téli időszakban a falakon keresztül folyamatosan kifelé távozik a meleg, a kinti hideg pedig igyekszik befelé haladni. A homlokzatra helyezett hőszigetelő lemez, megakadályozza, azt hogy a kinti hideg bejusson a falba, így az képes felvenni a lakás belső levegőjének hőmérsékletét. Ezáltal a falak sokkal több hőt tudnak tárolni, ami gazdaságosabb fűtést eredményez. A megfelelő homlokzati hőszigetelés megóv télen a hideg és a magas fűtésszámlák, nyáron pedig a túlzott meleg ellen. De milyen rendszert érdemes választani?

Itt megnézheti:

ECO rendszerek

Kínálatunkban számos olyan termék megtalálható, melyeknek nagyon alacsony a káros anyag kibocsátása, ami azt jelenti, hogy az egészségre ártalmas anyagok megjelenése a környezetben használatukkor majdnem nulla. Megpróbálunk a kivitelezésekhez hozzájárulni olyan tartós termék megoldásokkal, melyek ökológia szempontból fenntarthatóak, és a környezetet valamint az embert – akár a szakembert, aki dolgozik a termékeinkkel, akár a magánépíttetőt, aki hosszú távon élvezheti azt az értéket, otthont, amit a termékeinkkel létrehoznak - a legkevésbé terhelik.

Ezeket a termékeket, rendszereket itt találja:

Az alábbi ikonra kattintva a környezettudatosságról és a fenntarthatóságról olvashat a Mapei szemszögéből:

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink