Otti Manufactura Kft.

Közvetlen szakmai kapcsolat:

 Hoffer Ottó

 +36 20 334 5734

 ottiburkolat@gmail.com


 

Nagyfokú variálhatóság és az egyedi stílusból fakadó hangulat jellemzi kültéri, és beltéri burkolati anyagainkat, amelyek számos lehetőséget nyújtanak a belső- és külső tervezők, a dizájnerek, vagy az egyszerűen csak szépségkedvelő otthonszépítők számára.

Az építészeti pályázatban elsősorban homlokzat, lábazat, terasz, lépcső, kerítés, támfal burkolására kínálunk különböző burkolati elemeket.

Síkburkolatok: Pietra Faragott Antik Mészkő, Pietra Rakott fal, Pietra Grund, Pietra Valcum, Pietra Solva, Pietra Echo, Barokk Tégla, Gótikus Tégla, Profil3

Sarokelemek: Profil4 Sarokelem, Pietra Echo sarokelem, Pietra Valcum sarokelem, Pietra Grund sarokelem, Pietra Rakott Fal sarokelem, Pietra Solva sarokelem, Barokk Tégla sarokelem, Gótikus Tégla sarokelem.

Ha egy antikolt mészkőfal kilencven fokkal elfordul, ( pl. ház sarok) úgy lesz hatásos a burkolat, ha a sarokelemek használatával kváderos- tömbszerű kialakítású rakott köveket imitálunk. Ez az apró trükk elég ahhoz, hogy megtévessze az ember érzékszerveit, és több mázsásnak érezzük a mészköveket.

Ablak-ajtó kőkeretek: Sajkod áthidaló, Provance áthidaló, Historizáló áthidaló, Klasszikus áthidaló, Szatmári szalagelem Elhozzuk otthonába a mészkövek, faragott kváderek, kőablakok, áthidalók utánozhatatlan autentikus hangulatát.

Fedkövek: Linea25, Linea30, Linea36, Linea 40, Káloz fedkő

Az esőtől, hótól, csurgólétől minden kerítést, támfalat óvnunk kell. Támfalak lefedéséhez a kerítésekhez használt Otti fedköveket ajánljuk teljes választékban.

Térkövek:  

  • Járda: Pietra Faragott Antik Mészkő, Pietra Grafit, Pietra Káró, Pietra Jumbó-Káró, Pietra Jumbó-Kváder, Pietra Térkő
  • Ágyásszegélyek: Ágyásszegély Flóra

Legnépszerűbb térkő termékünk a Pietra természetes hatású mészkőlap. Rendkívül szolid, harmonikus térburkoló kül,- és beltérre egyaránt. Ha kőfalat szeretne utánozni, vagy kő és tégla vegyes falazatot, akkor is ezt a lapcsaládot ajánljuk. Az igényeknek megfelelően gyártunk antikolt, erodált és finomabb megmunkálású felületeket, de létezik egészen sima, “enyhén antik" térkő lapunk is.

Lépcsőlapok: Tapolca lépcsőlap, Tapolca homloklap

Az Otti lépcsőlapok számos méretben kaphatóak. A belépők élprofilja is lehet több féle, illetve a homloklapok rajzolata is különböző.

Tartalomhoz tartozó címkék: partnereink